Επιτραπέζιο διακοσμητικό κομπολόι απο βαμμένο χαολίτη (33 χάντρες)

67,00

SKU: TAK-102
Διαθεσιμότητα : 2 In Stock
Κοινοποίηση:
  • Διαστάσεις χαντρών: 20 x 20 χιλ
  • Μήκος κομπολογιού (με την φούντα): 67 εκ
  • Βάρος κομπολογιού: 352 γρ*Συνοδεύεται απο ξύλινη θήκη πολυτελείας.

2 σε απόθεμα

Χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό κομπολόι από βαμμένο στρογγυλό χαολίτη. Αποτελείται απο 33 χάντρες και 2 χάντρες για παπά, δεμένο με κορδόνι υψηλής αντοχής και μεταλλικά στοιχεία εξαιρετικής ποιότητας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Οι ημιπολίτιμοι λίθοι πολύ συχνά χρησιμοποιούνται στην κατασκευή χαντρών. Ο χαολίτης είναι ένα πέτρωμα αδιαφανές σε άσπρο χρώμα με γκρi ή μαύρες φλέβες. Τις περισσότερες φορές τον συναντάμε στο φυσικό του χρώμα, αλλα συχνά συναντάμε και χαολίτες βαμμένους σε δίαφορους χρωματισμούς. Πιστεύεται πως ο χαολίτης έχει ιδιότητες που βοηθούν στην ανακούφιση απ’ το στρες, τον εγωισμό και το θυμό. Υποστηρίζει την ψυχική σταθερότητα, την αισιοδοξία, την διαλλακτικότητα, τον αυτοέλεγχο, την υπομονή, την δεκτικότητα, την θετική σκέψη και τη χαρά.
Τα επιτραπέζια κομπολόγια είναι ιδανικά για τη διακόσμηση χώρων όπως το σαλόνι και το χολ, σε κάποιο τραπέζι ή οποιοδήποτε άλλο έπιπλο. Δώστε στον χώρο σας προσωπικότητα και στιλ επιλέγοντας ένα επιτραπέζιο κομπολόι.

* Οι χάντρες από φυσικά υλικά ενδέχεται να παρουσιάζουν μερικές διαφοροποιήσεις ως προς το χρώμα, το μέγεθος ή το βάρος.

*Συνοδεύεται απο πιστοποιητικό αυθεντικότητας