0
0,00
0
Επιτραπέζιο διακοσμητικό κομπολόι
“Χάντρες” η νέα διακοσμητική τάση!

Όπως πολύ πιθανών έχετε παρατηρήσει, η νέα διακοσμητική τάση στο interior design που αναμένεται να εστιάσουν όσοι ασχολούνται με την διακόσμηση, είναι οι γιρλάντες με χάντρες. Ένα μεγάλο trend που φαίνεται ότι συνεχώς κερδίζει έδαφος στη διακόσμηση του σπιτιού, αφού οι τάσεις του 2021 δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε διακοσμητικά κατασκευασμένα από χάντρες.

Σύμφωνα με το pinterest οι αναζητήσεις του κοινού για την διακόσμηση με χάντρες μέσα στο έτος του 2020 αυξήθηκαν κατά 100%. Ωστόσο, προβλέπει ότι οι αναζητήσεις αυτές μέσα στο 2021 θα απογειωθούν ακόμα περισσότερο.

Η διακόσμηση του σπιτιού παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας. Ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι σίγουρα μας κάνει να νιώθουμε ηρεμία και χαλάρωση. Μερικά από τα σημεία που περνάμε αρκετό χρόνο μέσα στην ημέρα, είναι το σαλόνι, η τραπεζαρία, το χολ και η κουζίνα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, στα έπιπλα που περιστοιχίζουν τους χώρους αυτούς, επάνω τους να τοποθετούνται διακοσμητικά τα οποία θα είναι σημαντικά σημεία εστίασης. Επιπλέον, η διακόσμηση των τραπεζιών είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος όταν μπαίνει στο σπίτι σας.

Τα επιτραπέζια διακοσμητικά κομπολόγια είναι αναμφίβολα μία πολύ στιλάτη επιλογή που υπόσχεται να δώσει ενδιαφέρον σε οποιοδήποτε βαρετό σημείο του σπιτιού σας. Οι χάντρες σε συνδυασμό με το design θα φέρουν μία εξαιρετική διακοσμητική πινελιά που θα ανανεώσουν σημαντικά τον χώρο σας.

Ανανεώστε το σπίτι σας, επιλέγοντας ένα επιτραπέζιο διακοσμητικό κομπολόι από την συλλογή μας, το οποίο θα ασκήσει θετική επίδραση στην διακόσμηση του χώρου σας. Θα είναι σίγουρα ένα αντικείμενο που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, καθώς είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης.

Τέλος, τα επιτραπέζια κομπολόγια αποτελούν ιδανικά διακοσμητικά αντικείμενα για κάθε στιλ σπιτιού και αυτό τα κάνει μία εξαιρετική επιλογή δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί και ότι θα τοποθετηθεί σε κάποια περίοπτη θέση του σπιτιού.

Το επιτραπέζιο κομπολόι είναι ιδανικό διακοσμητικό στοιχείο το οποίο υπόσχεται να δώσει ενδιαφέρον σε οποιοδήποτε έπιπλο του σπιτιού σας.

X

Έκπτωση 10% με την εγγραφή σας στο Newsletter!