Μπεγλέρι απο ξύλο κουκ (20 χάντρες)

19,50

SKU: HEKOBK-01
Διαθεσιμότητα : In Stock
Κατηγορία :
Κοινοποίηση:
  • Διαστάσεις χαντρών: 13 x 12 χιλ
  • Μήκος μπεγλεριού: 32 εκ
  • Βάρος μπεγλεριού: 35 γρ

Χειροποίητο μπεγλέρι – χείραθλο από ξύλο κουκ. Αποτελείται απο 20χάντρες, δεμένο με κορδόνι υψηλής αντοχής και μεταλλικά στοιχεία εξαιρετικής ποιότητας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Το χείραθλο είναι ένας εναλλακτικός τύπος μπεγλεριού. Κρατώντας το στα χέρια έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε, κυλώντας τις χάντρες με τα δάχτυλα απο την μια πλευρά έως την άλλη και πάλι πίσω. Ο τρόπος παιξίματος του δε μοιάζει με αυτόν του κλασικού μπεγλεριού, αφου δεν εξυπηρετεί στο κυκλικό χτύπημα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Τα ξύλα των δέντρων είναι απο τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία χαντρών. Το ιδανικό τους σχήμα, ο ιδιαίτερος ήχος που παράγουν, μερικές φορές το άρωμα που αναδύουν, καθώς και η αντοχή τους, έκανε τα μπεγλέρια από ξύλο αξιοζήλευτα. Κουκ είναι το ξύλο από το δέντρο που δίνει τις καρύδες (κοκοφοίνικας). Έχει συμπαγείς ίνες και αυτό του δίνει ένα μεγαλύτερο βάρος από ότι έχουν τα ξύλα συνήθως. Το χρώμα του είναι μπεζ-καφέ και ο ήχος του γλυκός και βαθύς.

* Οι χάντρες από φυσικά υλικά ενδέχεται να παρουσιάζουν μερικές διαφοροποιήσεις ως προς το χρώμα, το μέγεθος ή το βάρος.

*Συνοδεύεται απο πιστοποιητικό αυθεντικότητας